top of page

Minden, ami biztonságtechnika Győr környékén

Ha bármilyen vagyontárgy vagy tulajdonunkban levő ingatlan biztonságáról van szó, akkor nem kérdés, hogy szeretnénk mindig biztonságban tudni, függetlenül attól, hogy a közelben vagyunk vagy elutaztunk vagy éppen nappal vagy éjszaka van. Kevesen tudják, hogy a biztonságtechnika számos olyan területet ölel fel, amelyek mindegyike a tulajdonunk védelmére hivatott. Lássuk, mi minden tartozik ide és mit tehet, ha amire szüksége van, az biztonságtechnika Győr környékén.


Fontos a mechanikus védelem!


Bár a biztonságtechnika ennél jóval messzemenőbb dolgokról szól, mégis alapvető és elengedhetetlen az, hogy a mechanikai védelem jelen legyen az adott területen. Ilyen például a megfelelő kerítés, a zárható kapu, a megfelelő falazat, vagy éppen a maradéktalanul záródó ajtók és ablakok. Vagyis ide sorolandó minden, ami az illetéktelenek bejutását akadályozza az adott épületbe.


Riasztó-és kamerarendszerek a biztonságtechnika alapjai


Amikor a mechanikai védelem adott, akkor tesznek remek szolgálatot a riasztó-, kamerarendszerek tervezése és telepítése. E téren fontos, hogy mindehhez a piacon fellelhető legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszközöket használjuk. Mindennek hála, akár távoli eléréssel, egy egyszerű mobiltelefon segítségével is kontrollálhatók ezek a szerkezetek. A telepítés előtt fontos, hogy egy szakértő egy helyszíni szemle során megállapítsa az adott terület biztonsági hiányosságait, földrajzi jellemzőit, valamint az ingatlan egyedi adottságait is. Ennek során felmérésre kerülnek a jövőben szükséges biztonságtechnikai eszközök igényei majd, egy egyedi terv készül a kamera- és riasztórendszerekre vonatkozóan. Természetesen mindezek kapcsán a rendszeres karbantartásról sem szabad megfeledkezni, amit szintén érdemes szakemberekre bízni. Hiszen számukra nem probléma az optikák, inframegvilágítók és rögzítők utánállítása, tisztítása és ellenőrzése, de egyszerű műveletnek számít az elem csere is olykor, a rendszer időpontosságának garantálása érdekében. Ide tartozik továbbá a fentiek mellett a portok ellenőrzése a távoli elérés és vezérlés precíz működése érdekében.


Személyes védelem


A teljes körű védelemhez bizonyos esetekben fontos lehet a személyes védelem is. Ez jellemzően nagyobb épületek esetében javasolt, ugyanis a biztonságtechnikai szolgálatot ellátó személyek vagyonvédelmi feladatokat látnak el személyes jelenléttel. Élőerős védelemnek számít a biztonsági őr, távfelügyeleti járőr, valamint a rendezvényeken jelenlévő helyszínt biztosító szolgálat és itt említhetjük meg a személyi testőrséget is.


Ha amire szüksége van, biztonságtechnika Győr környékén!


Ha úgy érzi, hogy a fentiek közül bármire szüksége lehet Győr városában vagy annak környékén, akkor nem kérdés, hogy érdemes felkeresnie az Őrház Securty céget, amely kifejezetten biztonságtechnika területére szakosodott vállalkozás. Így biztos lehet abban, hogy otthona, cégének székhelye, raktára vagy egyéb funkciót ellát ingatlana mindig tökéletes védelem alatt áll akkor is, ha Ön éppen egyáltalán nincs a közelben. Mindez hatalmas nyugalmat jelenthet a hétköznapok során, ugyanis így mindig biztonságban tudhatja értékeit.


Comments


bottom of page