_DSC6399-2.jpg

Objektumvédelem

Objektumvédelem esetén elsődleges feladatunk az illetéktelen személyek behatolásának, illetve az egyéb károsító eseményeknek a megelőzése, elhárítása, káros következményeinek enyhítése.

Célunk és feladatunk a kültéri védelem ellátása pl. elektronikai módszerekkel: infra sorompók, kamerás megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek, digitális rögzítés; továbbá a beltéri védelem, tárgyvédelem (páncélszekrények, trezorok), távfelügyelet ellátása. Élőerős őrzés keretén belül biztonsági szolgálatunk folyamatosan jelen van a védett területen.

Időszakos őrzés: A területellenőrzési szolgáltatás a távfelügyeleti szolgáltatás igénybevétele mellett vagy önálló szolgáltatásként is biztosítja a megbízó által igényelt napi egy vagy több alkalommal történő területellenőrzést (éjszakai és/vagy nappali időszakban, meghatározott vagy tetszőleges időpontban).

Az időszakos őrzés megelőző, visszatartó ereje abban rejlik, hogy az objektum ellenőrzése előre meg nem határozható időpontokban történik, amely azonban teljes mértékben figyelembe veszi a megbízó igényeit. Főbb jellemzői: 10-20 perc/ alkalom helyszínen tartózkodás, járőrözési tevékenység ellátása.