118579626_3358729340814176_5867810501976

Rendezvénybiztosítás

Sportesemények, kulturális, gazdasági, tudományos, vallási és egyéb rendezvények biztosítása. Kiemelten hangsúlyos feladat a rendezvény biztonságát veszélyeztető személyek bejutásának és a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközök bevitelének megakadályozása. 

A rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló aktuális kormányrendeletnek a pontos ismeretével, megfelelő kommunikációs tréningeknek, szituációs gyakorlatoknak és a tömegrendezvényeken kiválóan alkalmazható ön és személyvédelmi taktikai rendszerek (mint pl.: Krav Maga קרב מגע ) területén szerzett jártasságnak köszönhetően érjük el a hatékony feladatvégzést.   Erőnléti edzéseket dolgozóinknak ingyenesen az Őrház funkcionális termében a Redlab Fitnessben biztosítunk.

A rendezvénybiztosítás már napokkal az esemény előtt megkezdődik. A megbízói igényit az esemény jellegét, befogadó hely nagyságát, a vendégkör összetételét, a várható időjárást, kockázati tényezőket ismerve dolgozzuk ki stratégiánkat szakértő csapat bevonásával akik már magyar ország legnagyobb fesztiváljain is a biztonsági szolgálatot segítve bizonyítottak, mint a Balaton Sound, Volt Fesztivál, Sziget fesztivál stb. 

Az ŐRHÁZ-DEFENSE Zrt.  nagyobb rendezvénybiztosítás referenciái

  • Első Győri BaRock Zenebona, Győr

  • Adventi Téli Fesztivál és Vásár,  Győr

  • Védd a helyit! Vedd a kisalföldit! Termelői piac, Győr

  • Esküvők biztosítása, Győri Művészeti és Fesztiválközpont

  • Food Truck Show Hungary, Győr

  • Győri Borvásár