top of page
vorosdavid_A_modern_minimal_design_pictures_png_format_white_an_913dd2f1-2ae6-4ea5-ba1e-15

Biztonságtechnika

A biztonságtechnika teljes spektrumát lefedve vállaljuk biztonsági rendszerek teljes körű, szakszerű tervezését.

Megbízóink egyedi igényeinek és követelményeinek megfelelően biztosítani tudjuk a célorientált elektronikus biztonsági rendszerek tervezését, kiépítését, karbantartását, üzemeltetését és állandó távfelügyeletét. Legyen szó akár specifikus kamera rendszerek, riasztó rendszerek, mozgásérzékelős biztonsági rendszerek telepítéséről.

 

Megbízóink igényei szerint szolgáltatásunk kiterjed az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek karbantartására is, igény szerint éves, féléves, negyedéves, vagy eseti jelleggel.

Biztonsági kamera és riasztórendszerek kiépítése

Biztonsági cégünk 30 éves tapasztalattal vállalja a riasztó-, kamerarendszerek tervezését, telepítését és karbantartását a piacon fellelhető legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszközök felhasználásával. Biztonságtechnika szolgáltatásunk megfigyelő rendszerei akár távoli eléréssel az Ön mobiltelefonjáról is kontrollálhatóak, visszanézhetőek és folyamatosan megtekinthetőek, a kiváló minőségű élőképek segítségével. 

Riasztó és kamerarendszereink kiépítése előtt helyszíni szemlével megállapítjuk az adott terület biztonsági hiányosságait, földrajzi jellemzőit és az ingatlan egyedi adottságait. Felmérjük a jövőben szükséges biztonságtechnikai eszközök igényét és ezután precíz tervezéssel, minden lehetőségre gondolva elkészítjük az Ön vállalkozása / otthona egyedi kamera vagy riasztó rendszerét. 

Riasztó és biztonsági kamerarendszerek karbantartása

Kiváló műszaki szakembereink eseti vagy akár előre lefixált időszakos jelleggel, karbantartási munkáik során elhárítják a külső körülményekből adódható  technikai hibákat és szigorú ellenőrzési folyamatot követve vizsgálják meg a rendszer műszaki állapotát így tudunk mindig precíz és naprakész minőséget képviselni a biztonságtechnika területén.

 

Például:

  • az optikák, inframegvilágítók és rögzítők utánállítása, tisztítása és ellenőrzése

  • elem csere a rendszer időpontosságának garantálása érdekében

  • portok ellenőrzése a távoli elérés és vezérlés precíz működése érdekében

  • energiaellátás működésének ellenőrzése (kontakt hibák, tápellátás, kábelek, csatlakozók stb.)

bottom of page