top of page

Biztonságtechnika Győr környékén

Nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné biztonságban tudni az értékeit, legyen szó személyes holmiról vagy céges vagyonról. Nem véletlen, hogy ma már léteznek olyan cégek, amelyek célja, hogy a tulajdonos távollétében vigyázzanak az ingatlanokra és ingóságokra úgy, hogy illetéktelen személyek ne férhessenek hozzájuk. A biztonságtechnika Győr környékén is elérhető!


Számos biztonságtechnikai rendszer létezik


E témakör kapcsán tulajdonképpen a határ a csillagos ég, ugyanis a biztonságtechnikai rendszerek számos különböző típusa mind eltérő helyzetekben nyújtanak nagy segítséget. Egy-egy ingatlan esetén például a mechanikus védelem az ideális megoldás, amelynek keretein belül a zárható kapu, a biztonsági ajtók és ablakok, a felhelyezett rácsok, a speciális zárak és lakatok akadályozzák meg az illetéktelenek bejutását. Mindezt kiegészítheti az elektronikus védelem, amelybe minden olyan elektromos berendezés beletartozik kül-és beltéren egyaránt, amelyek jelzést adhat a tulajdonosnak, vagy az arra illetékes biztonságtechnika szervezetnek, ha nem megfelelő személy tartózkodik a területen. Ide tartoznak a riasztó rendszerek, a biztonsági kamerák, a beléptetők vagy akár az áruvédelmi eszközök. A harmadik kategória az pedig az élőerős őrzés védelem, amikor egy szakember személyesen látja el a vagyonvédelmi feladatokat. Ilyen például a biztonsági őr vagy a távfelügyeleti járőr szerepe is.


Objektumvédelem magas fokon


A fentiek kapcsán nem mehetünk el szó nélkül az objektumvédelem mellett sem. Legyen szó egy nagyobb épületről, raktárról vagy egyéb olyan objektumról ahol érték van és véletlenül sem szeretné a tulajdonosa, hogy betévedjen egy idegen a területre, akkor remek megoldás ennek biztosítására az objektumvédelem. Ez a biztonságtechnikának egy olyan szegmense, amely magában foglalja az illetéktelen személyek behatolásának megakadályozását, valamint az egyéb károsító eseményeknek a megelőzését és elhárítását egyaránt. Mindez elérhető cégek, vállalkozók és akár magánszemélyek számára is, azonban érdemes hozzá megtalálni a megfelelő céget, akikre bátran rá meri bízni az objektumvédelem feladatát. Mindez magában foglalja például a kültéri védelem ellátását, vagyis az olyan elektronikai módszerek bevetését és üzemeltetését is, mint az infra sorompók, a kamerás megfigyelő rendszerek és a beléptető rendszerek vagy éppen a digitális rögzítés használata. Emellett ide tartozik a beltéri védelem, valamint a tárgyvédelem és a távfelügyelet ellátása is. Ennek keretein belül megvalósítható az úgynevezett időszakos őrzés is, amelynek lényege, hogy a terület ellenőrzési szolgáltatás a távfelügyeleti szolgáltatás igénybevétele mellett vagy önálló szolgáltatásként is biztosítja a megbízott. Ilyenkor a tulajdonos által igényelt napi egy vagy több alkalommal történő ellenőrzésre kerül sor.

Vagyis ha amire szüksége van, az a biztonságtechnika Győr környékén, forduljon hozzánk bizalommal. Ugyanis minden esetben megtaláljuk az adott szempontból minden téren ideális megoldást annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa az értékeit.


Comments


bottom of page