top of page
Security Camera

RÓLUNK

A bűnüldöző szerveken kívül a vagyonvédelemre szakosodott vállalkozások hivatottak kielégíteni azt a természetes igényt a biztonságra, mely mindennapjaink szükségszerű velejárója lett.

 

Az utóbbi két évtizedben folyamatosan és markánsan növekszik az elkövetett vagyon elleni bűncselekmények száma, ez a tendencia mindenki előtt ismert. A konkrét károkozáson kívül, a bűnözés hatására az ország lakosságának biztonságérzete csökken.

 

Tudomásul kell venni, hogy vagyontárgyaink állandó, potenciális veszélynek vannak kitéve. Cégünk 1992 óta végez személy-, vagyon,- és tulajdonvédelmi tevékenységet.

Működési területünk

Győri központú cégünk az ország minden területén lát el szolgálatot.

 

Eredményeinket gondosan válogatott szakembereknek köszönhetjük, vezetőink főiskolai, egyetemi végzettséggel, bűnüldözési, bűnmegelőzési tapasztalatokkal rendelkeznek. A középvezető, irányító beosztásokat betöltő személyek megfelelő vagyonvédelmi tapasztalattal és vezetői képességekkel rendelkező, kipróbált munkatársaink.

 

Más megye területén lévő tevékenységünket területi vezetők irányítják, a biztonsági igazgató munkáját szolgálatvezetők, csoportvezetők, ellenőrzési- és oktatási vezető segíti.

 

Az objektumőrzés cégünk alapvető tevékenysége, az általunk létrehozott védelmi rendszerekben a kármegelőzésre és akárcsökkentésre helyezzük a hangsúlyt, valamint az olyan események megelőzésére-megakadályozására, melyek ügyfelünknek erkölcsi, vagy anyagi hátrányt okoznának.

 

Cégünk annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvő elvárásoknak, valamint a szakmai munka hatékonyabbá, színvonalasabbá tétele céljából Minőségbiztosítási rendszert dolgozott ki, és 2001. júliusában megkaptuk az ISO 9001:2000 minősítést.
Stratégiánkat a törvényességre és szolgáltatói mivoltunkra alapoztuk.

 

Szerződéseink között 8-10 éves, stabil megbízásaink vannak.

 

Az ország gazdasági átalakítása óta tevékenyen részt veszünk a biztonságvédelmi szakma irányelveinek kialakításában, a szakmai tömörülések meghatározó szereplői vagyunk.

Vállalkozásunk tagja:

 • Magyar és Nemzetközi Detektív Szövetségnek,

 • Biztonságvédelmi Egyesületnek,

 • Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetségének,

 • Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának, melynek alapító tagja.

Tevékenységi körünk átfogja a biztonsági szakma szinte valamennyi területét:

 • Szolgáltatásaink széles körével állunk megrendelőink rendelkezésére. Képesek vagyunk ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően kialakítani szolgáltatásunk szerkezetét.

Szolgáltatásaink:

 • Objektumvédelem,

 • Személyvédelem,

 • Szállítmánykísérés, biztosítás,

 • Rendezvénybiztosítás,

 • Szabályzatok készítése,

 • Bankbiztonsági tanácsadás,

 • Biztonságtechnika,

 • Távfelügyelet, 0-24 monitoring szolgálat,

 • Magánnyomozás, követeléskezelés, kintlévőségbehajtás (Magánnyomozó irodánk nagy megrendelőknek is dolgozik keretszerződés jelleggel),

 • Biztonság-védelmi szaktanácsadás, képzés,

 • Széfszolgáltatás, érték megőrzés.

Személyi állomány:

Cégünk megbízható, kiegyensúlyozott és rendezett háttérrel rendelkező vagyonőröket foglalkoztat.
A cég személyzeti és szakmai vezetése vagyonőreinket a lehetőségek szerint célirányosan, feladat orientáltan választja ki, az adott szolgálati helyre. A felvételnél figyelembe veszi a jelentkező életkorát, végzettségét, szellemi és fizikai alkalmasságát, valamint egyéb személyi adottságait, továbbá a munkabiztonsági és üzemorvosi pályaalkalmassági vizsgálat megállapításait.

Oktatás, továbbképzés

A szakmai ismeretek elmélyítése, fejlesztése érdekében állományunk részére rendszeresen továbbképzéseket, így pl. lőkiképzést, önvédelmi gyakorlatokat, célirányos szakmai oktatásokat, állománygyűléseket tartunk.
Egyedi, speciális feladatok esetén személyre szabottan képezzük ki vagyonőreinket azok végrehajtására, pl: személyvédelem, kameralánc, számítógép, egyéb technikai rendszerek használata, üzemeltetése.

 

A szolgálati feladatok teljesítése során gépjármű, 24 órás ügyelet, elfogó szolgálat, gázspray, gumibot, maroklőfegyver, szolgálati rádió, mobiltelefon, kutyás szolgálat is rendelkezésre áll.

 

Megbízóink épületeinek, létesítményeinek, területeinek és telephelyeinek (objektumainak) őrzését, a tulajdon elleni támadások megelőzését minden esetben az adott objektum sajátosságainak figyelembevételével, vagyonbiztonsági helyzetének pontos ismeretében szakszerűen tervezzük, szervezzük, illetve hajtjuk végre.

Valamennyi szolgáltatásunkat biztosítási fedezettel végezzük.

Társaságunk tevékenységéért a Generali-Providencia Biztosító Zrt. vállal felelősséget.

 

Vállalkozásunk minden tekintetben megfelel a 2005. évi CXXXIII. törvény előírásainak, mely a vállalkozás keretében végzett személy-, és vagyonvédelmi tevékenységet szabályozza.

 

Vezetői állományunk szorosan együttműködik a Megbízókkal a pontos és szakszerű feladatellátás érdekében.
Jól képzett, formaruhás, intézkedőképes, a törvényi előírásoknak megfelelő biztonsági őreink a Megrendelő igényei szerint látják el szolgálatukat.

 

Cégünk elsődleges célként határozta meg, hogy a vevők igényeit minden esetben az általuk elvárt módon és minőségben kívánja teljesíteni, figyelembe véve a megbízóink érdekeit is szolgáló társadalmi követelményeket.

bottom of page