top of page
vorosdavid_A_modern_design_broschure_white_and_red_color_domina_11a670e5-e24f-4a18-afc4-ad

RÓLUNK

A vagyonvédelmi vállalkozásoknak a biztonság iránti növekvő igény kielégítése a céljuk, hiszen a bűnüldöző szervezeteken kívül az emberek mindennapjaiban is egyre fontosabb az érzés, hogy a vagyonuk és személyes biztonságuk védelmet élvez.

 

Az utóbbi évtizedekben jelentősen megnőtt a vagyon elleni bűncselekmények száma, amely általánosságban csökkenti a lakosság biztonságérzetét.

A bűnözés hatására nem csak a konkrét károk jelentkeznek, hanem az ország lakosságának biztonság iránti bizalma is csökken. Fontos felismerni, hogy vagyonunk mindig potenciális veszélynek van kitéve.

 

Ebben a kontextusban vállalkozásunk 1992 óta személy-, vagyon- és tulajdonvédelmi tevékenységet végez, annak érdekében, hogy hozzájáruljunk az emberek biztonságérzetének fenntartásához és a bűncselekmények elleni védelemhez.

Működési területünk

Cégünk, melynek központja Győrben található, az ország minden területén lát szolgálatot. Eredményeinket gondosan válogatott szakembereknek köszönhetjük. Vezetőink rendelkeznek főiskolai vagy egyetemi végzettséggel, bűnüldözési és bűnmegelőzési tapasztalatokkal. A középvezetői és irányítói beosztásokat betöltő személyek megfelelő vagyonvédelmi tapasztalattal és vezetői képességekkel rendelkeznek, mivel kipróbált munkatársaink.

Más megyékben lévő tevékenységünket területi vezetők irányítják, míg a biztonsági igazgató munkáját szolgálatvezetők, csoportvezetők és ellenőrzési- és oktatási vezetők segítik.

Cégünk alapvető tevékenysége az objektumőrzés. A védelmi rendszerek kialakításánál a kármegelőzésre és a kárcsökkentésre helyezzük a hangsúlyt, valamint az olyan események megelőzésére és megakadályozására, amelyek ügyfelünknek erkölcsi vagy anyagi hátrányt okozhatnának.

Annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvő elvárásoknak, valamint a szakmai munka hatékonyabbá és színvonalasabbá váljon, cégünk Minőségbiztosítási rendszert dolgozott ki, és 2001. júliusában megkaptuk az ISO 9001:2000 minősítést. Stratégiánkat a törvényességre és szolgáltatói minőségünkre alapoztuk.

Szerződéseink között szerepelnek 10-12 éves, stabil megbízások is. Az ország gazdasági átalakítása óta aktívan részt veszünk a biztonságvédelmi szakma irányelveinek kialakításában, és a szakmai szervezetek meghatározó szereplői vagyunk.

Vállalkozásunk tagja:

 • Magyar és Nemzetközi Detektív Szövetségnek,

 • Biztonságvédelmi Egyesületnek,

 • Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetségének,

 • Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának, melynek alapító tagja.

Tevékenységi körünk átfogja a biztonsági szakma szinte valamennyi területét:

 • Szolgáltatásaink széles körével állunk megrendelőink rendelkezésére. Képesek vagyunk ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően kialakítani szolgáltatásunk szerkezetét.

Szolgáltatásaink:

 • Objektumvédelem,

 • Személyvédelem,

 • Szállítmánykísérés, biztosítás,

 • Rendezvénybiztosítás,

 • Szabályzatok készítése,

 • Bankbiztonsági tanácsadás,

 • Biztonságtechnika,

 • Távfelügyelet, 0-24 monitoring szolgálat,

 • Magánnyomozás, követeléskezelés, kintlévőségbehajtás (Magánnyomozó irodánk nagy megrendelőknek is dolgozik keretszerződés jelleggel),

 • Biztonság-védelmi szaktanácsadás, képzés,

 • Széfszolgáltatás, érték megőrzés.

Személyi állomány:

Cégünk megbízható, kiegyensúlyozott és rendezett háttérrel rendelkező vagyonőröket foglalkoztat.
A cég személyzeti és szakmai vezetése vagyonőreinket a lehetőségek szerint célirányosan, feladat orientáltan választja ki, az adott szolgálati helyre. A felvételnél figyelembe veszi a jelentkező életkorát, végzettségét, szellemi és fizikai alkalmasságát, valamint egyéb személyi adottságait, továbbá a munkabiztonsági és üzemorvosi pályaalkalmassági vizsgálat megállapításait.

Oktatás, továbbképzés

"A szakmai ismeretek elmélyítése, fejlesztése érdekében állományunk részére rendszeresen továbbképzéseket tartunk. Ide tartoznak például lőkiképzés, önvédelmi gyakorlatok, célirányos szakmai oktatások, valamint állománygyűlések.

 

Egyedi, speciális feladatok esetén személyre szabottan képezzük ki vagyonőreinket azok végrehajtására, például személyvédelem, kameralánc, számítógép, egyéb technikai rendszerek használata és üzemeltetése terén.

 

A szolgálati feladatok teljesítése során gépjármű, 24 órás ügyelet, elfogó szolgálat, gázspray, gumibot, maroklőfegyver, szolgálati rádió, mobiltelefon, valamint kutyás szolgálat is rendelkezésre áll.

 

Megbízóink épületeinek, létesítményeinek, területeinek és telephelyeinek (objektumainak) őrzését, a tulajdon elleni támadások megelőzését minden esetben az adott objektum sajátosságainak figyelembevételével, valamint a vagyonbiztonsági helyzet pontos ismeretében szakszerűen tervezzük, szervezzük és hajtjuk végre."

Valamennyi szolgáltatásunkat biztosítási fedezettel végezzük.

"Társaságunk tevékenységéért a Generali-Providencia Biztosító Zrt. vállal felelősséget.

Vállalkozásunk minden tekintetben megfelel a 2005. évi CXXXIII. törvény előírásainak, mely a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi tevékenységet szabályozza.

Vezetői állományunk szorosan együttműködik a Megbízókkal a pontos és szakszerű feladatellátás érdekében. Jól képzett, formaruhás, intézkedőképes, a törvényi előírásoknak megfelelő biztonsági őreink a Megrendelő igényei szerint látják el szolgálatukat.

Cégünk elsődleges célként határozta meg, hogy a vevők igényeit minden esetben az általuk elvárt módon és minőségben kívánja teljesíteni, figyelembe véve a megbízóink érdekeit is szolgáló társadalmi követelményeket."

bottom of page