top of page
f29e5ce3-4299-4a54-aa49-f7b75845f9ce_upscaled.png

 Magánnyomozó Iroda

Magánnyomozó irodaként Győrben több éves tapasztalattal nagy megrendelőknek is dolgozunk keretszerződés jelleggel. /Kizárólag cégeknek, vállalkozásoknak vállalunk magánnyomozói tevékenységet. Családtagok megfigyelése, lehallgatása nem áll módunkban./

Magánnyomozás szolgáltatásunk során magánszemélyek, vállalkozások, valamint pénzintézetek határidőn túli kintlévőségeinek rendezésében működünk közre, egészen a jelzálogolt ingatlanok értékesítéséig.

Bankbiztonsági tevékenységet - ellenőrzések, javaslatok, oktatás - végzünk, biztosító társaságoknál teljesítünk felderítést hamis káresetek, biztosítási csalások tekintetében.

Gazdasági társaságokon belül vállalkozásbiztonsági szolgáltatásokat nyújtunk a termelőüzemek vagyonbiztonsági átvilágításával, beleértve a termék,- és gyártmányvédelmet is, a tulajdonosi érdekeket sértő hiányosságok feltárásával belső szabályzók elkészítésével nyújtunk segítséget, üzembiztonsági, hivatalbiztonsági ellenőrzéseket végzünk céginformációval, környezettanulmánnyal.

Megbízható magánnyomozó  Győrben több éves szakmai tapasztalattal.

Talán nagyon kevesen tudják, de a magánnyomozás egy külön szakma, amihez igazán komoly végzettség és tapasztalat szükséges. A titkos megfigyelés és a megfelelő bizonyítékok gyűjtése is szigorú szabályok között végezhető el. A hétköznapi élet számos területén előfordulhat, hogy súlyos döntések, talán üzleti kapcsolatok múlhatnak a magánnyomozás eredményén. A fentieket leszámítva természetesen van  más képesség is, amely elengedhetetlenül fontos ebben az összetett munkában.

Valójában mi is történik, ha felkeres egy profi magánnyomozót?

Amennyiben valóban úgy gondolja, hogy az adott ügyben magánnyomozó által szerzett bizonyítékok győznék meg igazán, akkor mindenképpen érdemes felkeresni a megfelelő szakembert. Az első találkozó során számíthat arra, hogy az ügy részleteinek megbeszélése után sor kerül egy előzetes költségvetés elkészítésére. A becsült összeg számításba veszi az bizonyítékok beszerzéséhez szükséges eszközöket, a nyomozást elősegítő alkalmazottak fontos munkáját, a használatban lévő járművek költségeit és egyéb felmerülő költségeket is .

A magánnyomozó mindig megbízási szerződést köt az ügyféllel, ezzel is hivatalossá téve a megállapodást. A szakembernek kötelessége, hogy úgy vezesse  az adott nyomozást, ami minden egyes szempontból megfelel a törvényesség feltételeinek, így a bizonyítékok  adott esetben akár bíróság előtt is gond nélkül felhasználhatóak és bemutathatóak. A magánnyomozói munkához hozzátartozik, hogy az összegyűjtött adatokat és bizonyítékokat a szerződés tárgyával kapcsolatban kielemzi a megbízott szakember.

bottom of page