top of page

Miben tud segíteni egy magánnyomozó iroda?

A biztonságtechnika egy nagyon fontos szegmense mindaz, amit egy magánnyomozó iroda képes nyújtani az emberek számára. Ugyanis vannak olyan élethelyzetek és felmerülhetnek különböző problémák, amelyek kapcsán érdemes egy ilyen szakember vagy cég munkáját igénybe venni a gyors és hatékony megoldás érdekében.


Bár sokan bizonytalankodnak, amikor felmerül a tény, hogy igénybe kellene vennie egy magánnyomozó iroda szolgáltatásait bizonyos problémakör kapcsán, fontos tudni, hogy egy nagyon hatékony, magánszemélyek és cégek számára is elérhető szolgáltatásról van szó. Hiszen sokan csak a filmekből és sorozatokból ismerik e szakemberek tevékenységét, ám természetesen szó sincs arról, hogy mi magunk minden egyes nap őrült hajszákba keverednénk valamilyen módon. Bár a mindennapi munkánk nem annyira látványos mint a televízióban, nagyon hasznos és érdekes tevékenységet végzünk nap mint nap, amellyel sok problémát tudunk levenni a minket felkeresők válláról.Miért annyira hatékony egy magánnyomozó iroda?


Mivel az ilyen irodákban hírül sem fut annyi párhuzamos ügy mint a rendőrség esetében, sokkal több idő és energia jut arra, hogy a szakemberek csak az aktuális ügyre koncentrálja göngyölítsék fel annak szálait. Fontos hangsúlyozni, hogy csak törvényez eszközöket alkalmazhatnak a magánnyomozók is, ám nagyban meggyorsítja a folyamatot, ha a munkatársak egyszerre nem foglalkoznak számos különböző üggyel.


Mivel lehet megbízni egy magánnyomozó irodát?


Számos olyan ügy létezik, amely kapcsán a segítségére lehetünk. Ide tartoznak a különböző bankbiztonsági tevékenységek ellenőrzései, de végzünk például felderítést biztosító társaságoknál hamis káresetek esetén és biztosítási csalások tekintetében is. Emellett a különböző gazdasági társaságokon belül vállalkozásbiztonsági szolgáltatásokat nyújtunk a termelőüzemek vagyonbiztonsági átvilágításával, beleértve a termék,- és gyártmány védelmet is, a tulajdonosi érdekeket sértő hiányosságok feltárását is. Ennek kapcsán pedig a belső szabályzók elkészítésével nyújtunk segítséget. Emellett üzembiztonsági, hivatalbiztonsági ellenőrzéseket végzünk, valamint környezettanulmányokat is készítünk, ha arra van szükség. Vagyis a paletta e szektoron belül is igen sokszínű.Évek óta a biztonságtechnika területén


Cégünk tevékenységi köre magában foglalja a biztonságtechnika valamennyi területét, így minden téren nagy tapasztalattal rendelkezünk, sőt, sokakkal keretszerződésben dolgozunk. Mivel az utóbbi két évtizedben azt látjuk, hogy folyamatosan és markánsan növekszik az elkövetett vagyon elleni bűncselekmények száma, tudomásul kell venni, hogy vagyontárgyaink állandó, potenciális veszélynek vannak kitéve. Ezek védelme érdekében pedig olykor a saját kezünkbe kell venni az irányítást, amelyben 1992 óta fennálló cégünk is tud segíteni. A magánnyomozás mellett ugyanis személy-, vagyon,- és tulajdonvédelmi tevékenységet is végzünk, amelyek remekül kiegészítik egymást.


Bár elsőre ijesztőnek hangozhat, hogy valamilyen ügy kapcsán magánnyomozó iroda segítségét kéri, megtapasztalhatja, hogy mennyivel gördülékenyebb és hatékonyabb munkát végzünk, mintha csak a számos szempontból leterhelt rendőrségre bízta volna a feladatot.


Comments


bottom of page