top of page

A lehető legnagyobb védelem alatt a biztonságtechnika segítségével

Nem létezik olyan ember a világon, – legyen szó személyes értékről vagy céges tulajdonról – aki ne szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni vagyonát. Egy komplex és optimális védelmi szint kialakításához elengedhetetlen a többszintű biztonságtechnika kialakítása. Ennek kiépítését viszont érdemes mindenképpen szakemberre bízni a tervezéstől egészen a kivitelezésig és a beüzemelésig.


Miért fontosak a biztonságtechnikai rendszerek?


A tények bizony makacs dolgok, ezek pedig azt mutatják, hogy az utóbbi két évtizedben folyamatosan és markánsan növekszik az elkövetett vagyon elleni bűncselekmények száma, ez a tendencia mindenki előtt ismert. A konkrét károkozáson kívül, a bűnözés hatására az ország lakosságának biztonságérzete pedig ezzel egyenes arányosan csökken. Ahhoz, hogy ne kelljen aggodalomban élni, mindenképpen szükség van a biztonságtechnikai rendszerek felállításának valamilyen szintjére, legyen szó a saját otthonunk vagy céges vagyon védelméről.


Biztonságtechnika magas fokon


A biztonságtechnikai rendszerek számos különböző típusa mind eltérő helyzetekben nyújtanak nagy segítséget. Egy-egy ingatlan esetén például a mechanikus védelem az ideális megoldás, amelynek keretein belül a zárható kapu, a biztonsági ajtók és ablakok, a felhelyezett rácsok, a speciális zárak és lakatok akadályozzák meg az illetéktelenek bejutását. Mindezt kiegészítheti az elektronikus védelem, amelybe minden olyan elektromos berendezés beletartozik kül-és beltéren egyaránt, amelyek jelzést adhat a tulajdonosnak, vagy az arra illetékes biztonságtechnika szervezetnek, ha nem megfelelő személy tartózkodik a területen. Ide tartoznak a riasztó rendszerek, a biztonsági kamerák, a beléptetők vagy akár az áruvédelmi eszközök. A harmadik kategória a biztonságtechnika területén pedig az élőerős őrzés védelem, amikor egy szakember személyesen látja el a vagyonvédelmi feladatokat. Ilyen például a biztonsági őr vagy a távfelügyeleti járőr szerepe is.


Miben tudunk mi segíteni?


Cégünk a biztonságtechnikai rendszerek teljes spektrumát lefedve vállaljuk biztonsági rendszerek teljes körű szakszerű tervezését. Megbízóink egyedi igényeinek és követelményeinek megfelelően biztosítani tudjuk a célorientált elektronikus biztonsági rendszerek tervezését, kiépítését, karbantartását, üzemeltetését és állandó távfelügyeletét. Legyen szó akár specifikus kamera rendszerek, riasztó rendszerek, mozgásérzékelős biztonsági rendszerek telepítéséről. Ebbe pedig beletartozik e szerkezetek karbantartása is, igény szerint éves, féléves, negyedéves, vagy eseti jelleggel. Ilyen például az elemcsere, az optikák, inframegvilágítók és rögzítők utánállítása, valamint a portok ellenőrzése egyaránt. Kamera rendszereink kiépítése előtt helyszíni szemlével megállapítjuk az adott terület biztonsági hiányosságait, földrajzi jellemzőit és az ingatlan egyedi adottságait. Felmérjük a jövőben szükséges biztonságtechnikai eszközök igényét és ezután precíz tervezéssel, minden lehetőségre gondolva kialakítjuk, majd beüzemeljük a komplett rendszert. Cégünk 1992 óta végez személy-, vagyon,- és tulajdonvédelmi tevékenységet, vagyis ha bármilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk bizalommal!


Comments


bottom of page