top of page

Modern Biztonságtechnika és távfelügyelet a Győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban.

Az ŐRHÁZ-DEFENSE Zrt. szakemberei kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a biztonságtechnika területen, és elkötelezettek a legmagasabb szintű védelem biztosítása iránt ügyfeleik számára. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház esetében a következő lépéseket tettük meg:


  1. Felülvizsgálat és átkötés: Szakértő csapatunk átvizsgálta a kórház meglévő biztonságtechnikai rendszerét, és az eszközöket sikeresen átkötötte saját távfelügyeleti rendszerébe. Ennek eredményeként az intézmény gyorsabb és hatékonyabb riasztási és felügyeleti rendszerrel rendelkezik.

  2. Hibás eszközök cseréje: Az átvizsgálás során azonosítottuk és azonnal cseréltük a hibás biztonságtechnikai eszközöket, biztosítva ezzel a folyamatos működést és a megbízható védelmet.

  3. Őrház által vezényelt őrszolgálat: Az ŐRHÁZ-DEFENSE Zrt. által vezényelt őrszolgálatnak köszönhetően a kórház rendszerében bekövetkező eseményekre gyors és hatékony reakciót tudunk biztosítani, ezáltal maximalizálva az intézmény biztonságát.

Az ŐRHÁZ-DEFENSE Zrt. szakemberei a legújabb technológiákat alkalmazzák ezeknek az eszközöknek a telepítéséhez, biztosítva ezzel a megbízható és folyamatos védelmet.


Referenciáink között büszkén említjük az olyan projekteket, mint a Győr-Szol Zrt. és az Árkád Győr, ahol gyors és precíz szereléssel, valamint a 24/7 felügyelettel biztosítottuk ügyfeleink teljes elégedettségét. A biztonságtechnikai eszközök és az élőerős őrzés közötti összehangolt kapcsolat nálunk nem csak szlogen, hanem a magasabb biztonsági szint elérésének alapja.Az ŐRHÁZ-DEFENSE Zrt. továbbra is elkötelezett a biztonságtechnikai innovációk és a kiváló szolgáltatások iránt, hogy ügyfeleinknek nyugodt éjszakákat és biztonságos környezetet biztosíthassunk.


További információkért és személyre szabott ajánlatért látogasson el a Cégünk honlapjára!


Végezetül, ha Ön is szeretné biztonságtechnikai rendszerét fejleszteni vagy karbantartani, bízza ránk az ŐRHÁZ-DEFENSE Zrt.-re!

A betörőfogásról szóló cikkeinket itt olvashatja:

Comments


bottom of page