top of page

Karrierpiac a győri OSP-ben.





Az „Őrház-család” ajtaja nyitva az álláskeresők előtt

A vagyonvédelem-és biztonságtechnika területére is bekúszott a munkaerő-hiány, az Őrház Defense Zrt. tíz embernek azonnal tudna munkát adni. Az viszont pozitív elmozdulás a korábbi évekhez képest, hogy halványodni látszik az a szemlélet, miszerint a vagyonőri állás csak férfiaknak való. De vajon milyen betöltetlen pozíciók várják most az alkalmas jelentkezőket az Őrháznál? Érdemes körülnézni a cég lehetőségei között – az Őrház csapatában a munka és biztos megélhetés mellett barátokra, második családra is lelhetnek a dolgozók.

Van most pozíció az Őrháznál, amire jelentkezni lehet?

Vörös Dávid, az Őrház-Defense Zrt. tulajdonosa: – Több pozícióra is. Szükségünk lenne irodistákra: vezetői asszisztensre, diszpécserre, gazdasági ügyintézőre. És persze vagyonőrökre is: teherportai vagyonőrre, fegyveres járőrre, recepciósra, telephely vagyonőrre, illetve a biztonságtechnikai üzletágunkba keresünk biztonságtechnikai mérnököt, erős-vagy gyengeáramú villanyszerelőt. Az irodaháznak pedig elkélne egy karbantartó. Mintegy tíz embernek tudnánk azonnal munkát adni.

Önök is szembesülnek ezek szerint a munkaerő-hiánnyal. Mi az, ami feltétlenül szükséges a vagyonőri feladatok ellátásához?

–A vagyonőri igazolvány, ezt törvény írja elő. Minden más csupán személyes szimpátia kérdése.

Sokak szemében tipikusan férfias munkaként él a vagyonőri pozíció, de egyre több helyen találkozhatunk női vagyonőrrel. Tapasztalják ezt a fajta elmozdulást?

–Igen, szerencsére egyre több nő jelentkezik, elsősorban recepciós és portai szolgálatra. Ezek a feladatok fizikálisan nem megterhelők, nyugodt szívvel tudjuk nőknek is ajánlani.

Több őrző-védő szolgáltató is működik Győrben. Miért Önökhöz menjen az, aki kacsintgat a vagyonőri állások felé?

–Garantálni tudjuk, hogy azt az összeget, amiben megegyezünk, minden hónap tizedikéig megkapják a munkavállalóink. A kiszámíthatóság nagyon fontos az emberek számára, s tőlünk azt kapják, amire számítanak. Családi vállalkozás vagyunk, és ennek szellemében is dolgozunk, az alkalmazottakat is a család tagjává szeretnénk tenni. Igyekszünk éreztetni velük, hogy ránk mindig számíthatnak, ez a szellemiség járja át a munkahelyi légkört. Segítünk nekik, amiben tudunk, fogjuk a kezüket, továbbképzésekben támogatjuk őket. A szabadidőre vonatkozó kéréseiknek is igyekszünk eleget tenni, emiatt is szeretnénk bővíteni a csapatot, hogy kicsit csökkentsük a terheiket. A dolgozóink között kialakult egy baráti kör, jó a csapatszellem és az összetartás erősíti is a csapatot. Azt tapasztalom, hogy az anyagiak mellett ez a családias légkör az, ami sokaknak, sokat számít. Amióta átvettem a vagyonvédelmi üzletág vezetését, és azokat, akiket már én vettem fel, akiket ebben a szellemiségben foglalkoztatok, azok mind a mai napig nálunk vannak, és nem szeretnének tovább állni. Sőt, ajánlják ismerőseiknek is, hogy jelentkezzenek hozzánk. Ez számomra a legjobb visszajelzés.

Az Őrház Defense Zrt. ott lesz a május 18-ai Kisalföld Karrierpiacon, standjuknál személyesen Vörös Dávid is várja majd az álláslehetőségek iránt érdeklődőket. „Szerintem nagyon fontos, hogy a látogatók nem csak egy kollégával, hanem a cég tulajdonosával is tudnak beszélni, személyesen tőle kérdezhetnek. Az első benyomás nagyon fontos, én ott leszek” – mondta zárásként a cég tulajdonosa, vagyonvédelmi üzletágának vezetője.

66 megtekintés

Komentáře


bottom of page