• David Voros

Generációk Művelődési Háza és Győr+ rádió rendezvényét biztosítottuk.

Zöld Park Fesztivált rendeztek a környezettudatosság jegyében szombaton az Eötvös Parkban.


A hétvégi Arrabona Állásbörze biztosítása után a megújult Eötvös parkba kérték fel csapatunkat, így a zöld szemlélet és környezettudatosság iránt érdeklődők biztonságérzetét növeltük feltűnő jelenlétünkkel, zsebesek, kéregetők, rendbontók távoltartásával. A rendezvényeken fontosnak tartjuk a határozott megjelenést, de azt gondoljuk, hogy ez önmagában nem minden. A felkészült csapat már napokkal a rendezvény előtt átbeszéli a forgatókönyvet és stratégiát dolgoz ki a legrosszabb esetekre is, az élet és értékek védelme érdekében. Nálunk az őrzés nem csak jelenlét, hanem tevékenység. A rendezvény aktív segítői, védői vagyunk.

https://www.gyorplusz.hu/gyor/kornyezettudatossag-es-teafilter-ruhak-a-parkban/?fbclid=IwAR3eL6iToOy4p5N1sjf9aCaahz-bfl87nUzZuigVUpNZa5as4A6pHIVbijc


https://www.orhaz.hu/referenciak

https://www.orhaz.hu/rendezvenybiztositasCsapatunk várja az Ön megbízását: Rendezvénybiztosítás, rendezvényszervezés, esküvőbiztosítás, beléptetés, portaszolgálat, kidobó, kiállítás biztosítás, protokoll szolgálat, koncert biztosítás, sportrendezvények biztosítása, gólyabál biztosítása, színházi előadások biztosítása, kulturális események biztosítása, fesztivál biztosítása, egyetemi programok biztosítása, road-show biztosítása, gasztronómiai események biztosítása, gasztro-show biztosítása, food-truck show biztosítása, történelmi napok biztosítása, védettségi igazolvány ellenőrzése, belépőjegy ellenőrzés, versenyek biztosítása, testhőmérséklet ellenőrzés, ruházat átvizsgálás, csomag átvizsgálás, parkoló őrzés, utcabál biztosítás, szüreti bál biztosítás, falunap biztosítása.

123 megtekintés