top of page
  • Szerző képeDavid Voros

A győri önkormányzat díszközgyűlését biztosítottuk.

Frissítve: márc. 17.

A győri városházán megrendezésre kerülő közgyűlések, közmeghallgatások és díszközgyűlések állandó biztosítói, teremőrei vagyunk.

Csapatunk felel a zavartalon ülések lebonyolításáért, a házirend betartatásáért. Most sem volt máshogy a győri önkormányzat díszközgyűlésen ahol az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire emlékeztek március 15-én a városházán.

Itt adták át a díszpolgári, a Pro Urbe és a sajtódíjat, valamint felavatták Kolozsváry Ernő egykori polgármester szobrát.
A díszpolgári címet idén Szijjártó Péternek szavazta meg a győri közgyűlés. A politikus országgyűlési képviselőként és miniszterként Győr gazdasági életének fejlődése érdekében végzett, maradandó értéket teremtő munkája, valamint az egyházi és egyetemi fejlesztésekben játszott meghatározó tevékenysége elismeréseként vehette át a díszpolgári címet.


Köszönjük a győri Önkormányzat megtisztelő bizalmát!
Győr, március 15, ünnepség, rendezvény, forradalom, fidesz, szijjártó, külügyminiszter, városháza, őrház, security, rendezvénybiztosítás, díszközgyűlés, díjátadó, szabadságharc, Pro Urbe, díszpolgár,

138 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page