top of page

Sok sikert kívánunk!🏆 🏁

READY to SuperEnduro Krakow! 🇵🇱


Üdvözöljük Mizsér Gergő barátunkat az Őrház -Defense Zrt. támogatottai között. Sok sikert kívánunk neki és nagyon szurkolunk a jó eredményekért a SuperEnduro világbajnokságon.A 2022-es szezon újraindítása után a FIM SuperEnduro Világbajnokság 2023-ban 7 rendezvénnyel tér vissza!


A regnáló világbajnok Billy BOLT december 10-én a krakkói Tauron Arénában (Lengyelország) újra pályára gurul, hogy megvédje címét. Emellett Németországban (SachsenArena) és Magyarországon (Papp László Sportaréna) is lesznek neves helyszínek, miközben olyan új helyszínek kerültek a naptárba, mint Nizza (Franciaország). A második egymást követő évben a jeruzsálemi (Izrael) Pais Aréna is a naptár része lesz. A junior kategória 6 nagydíjon lesz jelen.


A SuperEnduro a motorversenyzés egyik, látványos formája. A sportág lényegében az enduro, a motocross és a trial versenyzés ötvözete, az edzéseken az óra ellen kell hajtani, a futamokon viszont test-test elleni küzdelem is zajlik. Különböző szekciók vannak, akadnak endurós, jellemzően fa- és kőakadályok, vannak motocross-elemek, például ugrók, hullámsorok, mandinerek, kanyarok, és vannak trialos ügyességi elemek is, előfordulhatnak magasabb építmények is.


Comments


bottom of page