top of page

Az új Burger King gyorséttermet átadtak az M1 autópálya mellett. Az építési folyamatok őrzésével cégünket bízták meg.

Kerítés nélkül is maximális védelem az Őrháznál.Vállalatunkat az Őrház-Decense Zrt.-t bízták meg az M1 autópálya mentén, Ácson, ma átadásra kerülő Burger King gyorsétterem építési területének felügyeletével. Az építkezés biztonságtechnikai megoldásainak kialakításában és a helyszínen nyújtott szolgáltatásokban kiemelkedő szerepet vállaltunk. A feladatunk nem csupán az objektumok és területek védelme, hanem az egész építési folyamat biztonságának garantálása.


Technikus szakembereink kiváló képzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek. Biztonságtechnikai eszközeinkkel folyamatos felügyeletet biztosítunk, így a védelem minden pillanatban garantált, még kerítés nélküli területeken és objektumoknál is. Egyedi megoldásaink segítségével maximális biztonságot nyújtunk az építkezés teljes területén.


Fontosnak tartjuk gondosan kiválasztott őreink jelenlétét is. Ők az élőerős szolgáltatásunk kulcsfontosságú részei, akiknek feladata a terület állandó ellenőrzése és a biztonsági szabályok betartásának biztosítása. A hatékonyság és a megbízhatóság alapja a szakképzett személyzet és az állandó kontrollrendszer, amely garantálja, hogy az építési terület mindig biztonságban legyen.


Az Őrház-Defense Zrt. elkötelezett az ügyfelek biztonsága és a projektek sikere iránt. A Burger King gyorsétterem építésének őrzésével bebizonyítjuk, hogy a magas színvonalú biztonsági szolgáltatásokkal és a kiváló szakemberekkel minden kihívást képesek vagyunk sikeresen kezelni.


Amennyiben szeretne saját riasztórendszert, vagy érdeklődik távfelügyeleti szolgáltatásunk iránt, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel:

Biztonságtechnika, Riasztórendszerek, Megfigyelő kamera, Élőerős őrzés, Távfelügyelet, Helyszíni biztonság, Bejelentő rendszerek, Mozgásérzékelők, Tűzjelző berendezések, Bejárati ellenőrző rendszerek, Hozzáférés-ellenőrzés, Kamerás megfigyelés, Vészjelzők, Biztonsági zónák, Periméter védelem, Biztonsági kapuk, Hang és video felvétel, Digitális rögzítők, Érzékelő rendszerek, Képfelismerő technológiák, Hőkamerák, Távfelügyeleti központok, Biztonsági protokollok, Vészjelzések, Felügyeleti szolgálatok, Házi automatizálás és biztonság, Vagyonvédelem, Személy és gépjármű nyomonkövetés, Hangriasztók, Érintés nélküli hozzáférési rendszerek, Gépjárművédelem, Okos otthon biztonságtechnika, Beléptető rendszerek, Távérzékelő eszközök, Beázás és gázszivárgás érzékelés, Épületbiztonság, Központi riasztórendszerek, Hitelesítési eljárások, Vészhelyzeti kommunikáció, Állapotfigyelő rendszerek, Vagyonvédelmi technológiák, Riasztási és rögzítési funkciók, Vezeték nélküli kommunikáció, Távoli hozzáférésű monitorozás, Belső és külső védelem, Videoanalitika, Rendszerintegráció, Belső ellenőrzési megoldások, Kiberbiztonsági védelem, Rendőrségi összeköttetés és együttműködés.Comments


bottom of page