top of page

Autóban hagyott négylábút mentettünk.

Őreink felhúzott ablakú és lezárt autóból mentették meg egy kiskedvenc életét a rekkenő hőségben.

(A kép illusztráció)

A győri Árkádban szolgálatot ellátó Őrházas csapatnak kellett sürgősen intézkednie egy a tetőparkolón, zárt autóban hagyott kis négylábú miatt. Az észlelés után megbizonyosodtak róla, hogy sehol nincs lehúzva az ablak, a klíma nem jár és az autó is teljesen le volt zárva. Az üzletközpont hangosbemondón kérte a tulajdonost, hogy azonnal fáradjon ki a gépjárművéhez, de mivel a sokadik bemondásra se jelent meg, a közben kiérkező rendőrség jelenlétében az ablak betörésre került, így sikerült a kókadt kutyus életét megmentenünk. (Számunkra a forró aszfalton sétáltatott kutyák mellett ez a magatartás is érthetetlen...).

A Győri Árkád parkolójára kiemelt figyelmet szentelünk az ilyen esetek miatt.A kiskedvencek mellett az Őrház saját embereiről is gondoskodik. Igyekszünk könnyebbé és komfortosabbá tenni ezeket a forró napokat a megbízók által az őrhelyen nem biztosított ventillátorok kihelyezésével, hűtővel, folyamatos hideg hűtött víz ellátással, árnyékoló rendszerek felhelyezésével. (A kép illusztráció)

Győr, Árkád, hőség, vészhelyzet, security, securitypatent, megoldás, marcus, multialarm, életmentés, állatmentés, állatmenhely, Dr. Dézsi Csaba András, Őrház, Őrház Security, rendezvénybiztosítás, telephelyőrzés, portaszolgálat, személyvédelem, biztonságőr, járőr, őr, őrzés, éjszakai őr, teremőr, kutyás őr, objektumvédelem, kivonuló szolgálat, fegyveres elfogó , elfogó szolgálat, diszpécser szolgálat, ügyeletes szolgálás, nyitásérzékelő, recepciós, biztonságtechnika, kamera, riasztó, mozgásérzékelő, éjjeli kamera, távfelügyelet, építkezés őrzés, áruház védelem, biztosítás, testőr,145 megtekintés

Comments


bottom of page